Då tar eg ferie, sjøl om timeplanar og tilrettelegging for neste skuleår ikkje er heilt i havn. ……

Det første eg gjorde då eg kom heim på fredag, var å gå ein tur gjennom hagen. Hagen ja… Den har fått utvikle seg fritt, og slik ser det ut. Plenen har enten fått ein sjukdom eller så er det frosten i vinter som har tatt knekken på han. Eg trur eg må få ein gartner til å sjå kva som kan gjerast. Slik det er nå, er det berre flekkar med grønt.

Sidan eg heller ikkje har renska opp mellom rosetrær og buskar, har jordbærplanter fått vekse fritt. Og sjøl om det nesten er eit ugras når det veks slik, så var det flott å sjå alle dei raude bæra. Eg henta eit par dl, og kosa meg med dette til vaniljekesam. Det er berre harrligt!!!

Kanskje du lurer på om eg kosa meg med bæra åleine….?
Ja nå var det slik at denne delikatessen vart oppdaga i eit øyeblikk der Eli og Randi sat på toget til sørlandet på veg til villmarksleir, mens Erik først kom heim ein del timar seinare- etter ei veke på fottur saman med tre venner. Spreke gutar som har gått “Lysefjorden rundt”. …. Ja då blei bæra mine! smiley