Randi har nå gått tre veker på Sagavoll. I helga var ho heime for å henta forskjellige ting. Så her er ho på kaien klar til å reise att.

Sykkelen var det viktigaste å få med seg. Jentene her i huset har ikkje vore så ivrige på syklinga, så denne erverdige 14 år gamle modellen har gått frå Eli til Randi, og har nå stått i Erling sin garasje det siste året. Men nå kjem han altså til heder og verdighet igjen- på Sagavoll.

I avskjedens stund kjem begrepet “lause penger” opp. Som fattig student kjem det alltid vel med. På kaien får nokre “lappar” derfor ny eigar.
Etter opp-pakningen å døme, var det meir enn sykkelen som mangla på folkehøgskolen. I ryggsekken finn me ullsokkar, ullgenser, spikermatte (for stive skuldre), mamma sine heimelaga knekkebrød, sysaker, og mykje anna som eg ikkje har oversikt over.

I morgon skal Friluftslinja på ein fem-dagars-tur over Lifjell. Og då må utstyret vere i orden. Jo, Randi får nok eit uforgløymeleg år på Sagavoll!